top of page

Mladi majstori koji znaju (skoro) sve o boksu! 

 

Leo je naš učitelj i glavni trener, ali nije i jedini koji se u BK Leonardo bavi poučavanjem boksa. Erik i Babo uvijek su u našoj dvorani u Cerskoj 3 kako bi nesebično prenijeli svoje boksačko znanje, ali i životno iskustvo. Dakle, što još čekate!? Navucite rukavice, dođite odmah u BK Leonardo i s punim povjerenjem pristupite našim trenerima!

Erik
Pijetraj
Dvorana u
Cerskoj 3

Čuli ste za izreku da jabuka ne pada daleko od stabla? Naš Ero je odličan primjer! Iako još ima mnogo toga za pokazati u natjecateljskom ringu, već u tinejdžerskim godinama profilirao se kao ambiciozni boksački trener. Radeći uz oca Leonarda upio je temeljno znanje, a kad s godinama stekne iskustvo, bit će vrhunski stručnjak.

Boksačka dvorana u Cerskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi naš je dom još od 2006. godine. Kad bi ovi ringovi, vreće i utezi mogli pričati, sasvim sigurno biste od njih čuli kratku povijest hrvatskih borilačkih sportova, jer ovdje su stasali naši šampioni i gostovali mnogi strani majstori. Posjetite nas svakodnevno u večernjim satima, parking i dobra atmosfera su osigurani!

bottom of page